امام جمعه چغادک: ولایتمداری مهمترین پیام غدیر است

حجت الاسلام رضا خدری، امروز در مراسمی به مناسبت دهه امامت و ولایت در بوشهر به سبک زندگی مبتنی بر تبعیت از اهل بیت(ع) تاکید کرد و گفت: آن چیزی که در غدیر پیامبر اسلام(ص) به عنوان اتمام دین و اتمام نعمت ابلاغ کرد، درس ولایتمداری و تبعیت از اهل بیت(ع) است.
امام جمعه چغادک در تشریح معنای ولایتمداری اظهار داشت: ولایتمداری یعنی اینکه انسان به تمام معنا گوش به فرمان اهل بیت(ع) و امام باشد و الاّ ابراز علاقه و داشتن برنامه و مراسمات به تنهایی کافی نیست بلکه مساله اصلی تبعیت و ولایتمداری است یعنی انسان در عمل ولایتمدار باشد و دستورات اهل بیت(ع) را در عمل نشان دهد.
وی بیان داشت: اینکه گفته می شود غدیر متعلق به همه زمان ها است و دلیل آن صدور پیام ولایتمداری است، یعنی همه باید تابع امام و پیرو امام مسلمین باشند و آن چیزی که پیامبر(ص) معین کرد بدین معناست که انسان ولایتمداری را در گفتار، کردار، اعمال و اهداف خود انجام دهد.
حجت الاسلام خدری با بیان اینکه اهداف ما در زندگی باید پیرو و تابع اهداف اهل بیت(ع) باشد اظهار داشت: در هدف هم باید ولایتمدار باشیم، زنده نگه داشتن واقعه غدیر با عمل و پیروی از اهل بیت(ع) اتفاق می افتد و اگر انسان در زندگی اهل دروغ باشد و دستورات را به خوبی انجام ندهد و زبانش به گونه ای نباشد که پیرو اهل بیت(ع) باشد و کاری که انجام می دهد مکرر تخلف از دستور خدا است، این شخص هر چند در ظاهر علاقه به اهل بیت(ع) نشان دهد اما در عمل به گونه دیگری باشد کافی نیست.
امام جمعه چغادک شیعه واقعی را پیروان اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: شیعه واقعی کسی است که پیرو اهل بیت(ع) و به ویژه امام علی(ع) باشد و تمامی جوانب را در ولایتمداری و به تمام معنا رعایت کند.
- همایش بزرگ هنر شاد زیستن در چغادک برگزار می شود/ پوستر
- امام جمعه شهر چغادک: بیانیه مهم رهبر معظم انقلاب، آغاز فصل جدید جمهوری اسلامی است
- ششمین یادواره شهدای محله امیرالمومنین علیه السلام شهر چغادک برگزار شد/تصویر
- حضور باشکوه و حماسی مردم چغادک در راهپیمایی 22 بهمن
- امام جمعه چغادک: مردم راهپیمایی 22 بهمن چهل سالگی انقلاب را باشکوهتر برگزار میکنند
- مقبره شهید روحانی انقلاب وشهدای دفاع مقدس همزمان با سالگرد شهیدان حیدری و عبدالهی در چغادک عطرافشانی و غبار روبی شد/تصویر
- مسابقه دومیدانی و دوچرخه سواری گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در چغادک برگزار شد /تصویر
- مسئولین شهرچغادک با خانواده شهید ابوتراب عاشوری در بوشهر دیدار کردند/تصویر
- آیین کلنگ زنی بلوار ورودی چغادک از سمت عالیشهربرگزار شد/عکس
- افتتاح نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب در مدرسه طوبی چغادک
|